- Get link
- X
- Other Apps
- Get link
- X
- Other Apps
شاورما. Shawarma (/ʃəˈwɑːrmə/; Arabic: شاورما) is a dish in Middle Eastern cuisine consisting of meat cut into thin slices, stacked in a cone-like shape, and roasted on a slowly-turning vertical rotisserie or spit. الشاورما نوع من أنواع مأكولات الشرق الأوسط التي تعود جذورها إلى بلاد الشام، والدولة العثمانية، وهي عبارة عن لحم مشوي بطريقة خاصة حيث يشوى اللحم بواسطة الحرارة والأشعاع الناتج من مصدر الحرارة والذي يمكن أن يكون مصدر كهربائي أو غازي أو من الفحم. From Ottoman Turkish چویرمه (çevirme, "spinning, rotating"), from چویرمك (çevirmek, "to turn over"), related to Old Turkic [script needed] (çevür-, "to turn"); compare Greek γύρος (gýros, "gyro", literally "revolving around") and Turkish döner kebap ("shawarma, gyro", literally "turning roast meat"). شاورما الريان. Discover more posts about شاورما. شاورما لحم. عمل شاورما الدجاج شاورما دجاج خالصة. شاورما صدر الدجاج. شاورما دجاج مطبوخ. شاورما مغربية. شاورما امراتية. شاورما اللحم, شاورما فراخ. شاورما قطرية.
Chicken Shawarma (Shawarma Digaag) شاورما الدجاج. You can cook شاورما using 12 ingredients and 3 steps. Here is how you cook that.
Ingredients of شاورما
- It's of صدور دجاج مقطع صغير.
- Prepare of بصله متوسطه.
- It's of ثوم.
- Prepare of زيت.
- It's of ماجي او ملح.
- It's of بهارات.
- You need of فلفل اسود.
- Prepare of خل.
- Prepare of ماء.
- You need of قشطه.
- It's of معجون طماطم.
- It's of دبس رمان.
شاورما step by step
- نحمس البصل والثوم ونضيف الدجاج والخل ومعجون الطماطم والبهارات والفلفل اسود رشه والماجي او ملح.
- ونحرك لحد مايتجانس نضيف الماء ونخليه ع نار هاديه يتسبك شويتين ثم نضيف القشطه ونحرك ونحطها بصينيه على الفرن تتحمر من فوق ثم حاله تبخريها بفحم براحتك.
- بعدماتحمرت بخرتها بفحم اقل من دقيقه ثم شلته وحطيت شوي صوص دبس رمان وقلبته مع بعض وبس والله صحه وهنا..
- Get link
- X
- Other Apps
Comments
Post a Comment