Easiest Way to Cook Tasty شاورما

شاورما. Shawarma (/ʃəˈwɑːrmə/; Arabic: شاورما‎) is a dish in Middle Eastern cuisine consisting of meat cut into thin slices, stacked in a cone-like shape, and roasted on a slowly-turning vertical rotisserie or spit. الشاورما نوع من أنواع مأكولات الشرق الأوسط التي تعود جذورها إلى بلاد الشام، والدولة العثمانية، وهي عبارة عن لحم مشوي بطريقة خاصة حيث يشوى اللحم بواسطة الحرارة والأشعاع الناتج من مصدر الحرارة والذي يمكن أن يكون مصدر كهربائي أو غازي أو من الفحم. From Ottoman Turkish چویرمه‎ (çevirme, "spinning, rotating"), from چویرمك‎ (çevirmek, "to turn over"), related to Old Turkic [script needed] (çevür-, "to turn"); compare Greek γύρος (gýros, "gyro", literally "revolving around") and Turkish döner kebap ("shawarma, gyro", literally "turning roast meat"). شاورما الريان. Discover more posts about شاورما. شاورما لحم. عمل شاورما الدجاج شاورما دجاج خالصة. شاورما صدر الدجاج. شاورما دجاج مطبوخ. شاورما مغربية. شاورما امراتية. شاورما اللحم, شاورما فراخ. شاورما قطرية.

شاورما Chicken Shawarma (Shawarma Digaag) شاورما الدجاج. You can have شاورما using 8 ingredients and 3 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of شاورما

  1. Prepare of صدوره دجاج.
  2. You need of ملح حسب الرغبه.
  3. Prepare of كاري.
  4. It's of بهار اسود.
  5. Prepare of فلفل ابيض.
  6. It's of فليفله ناعمه حمراء.
  7. It's of دهنه خاروف او كتر حسب مابتحبو.
  8. It's of زيت قلي.

شاورما step by step

  1. نقطع الدجاج بشكل طولي.
  2. نضيف الملح والبهار الاسود والفلفل الابيض والفليفله ناعمه الحمراء والملح والدهنه الخاروف والقليل من الزيت ويوضعو ع النار.
  3. يترك حتي استواء الفروج وصحتين وعافيه.

Comments