Recipe: Appetizing عجينة الطعمية المصرية في الخلاط

عجينة الطعمية المصرية في الخلاط. . الطعمية المصرية. المكوّنات . طريقة التحضير . طعمية فى الخلاط . وضع الحشو في محضرة الطعام حتّى يصبح على شكل عجينة، وذلك بإضافة القليل من الماء. تتبيل الخليط بالشطة، والملح، والفلفل حسب الرغبة، وحفظ العجينة في الفريزر، أو يُمكن استخدامها بعد. طعمية في الخلاط - بسكوت ببشاميل الشكولاتة Egyptian Embassy in Sweden السفارة المصرية في السويد. القنصلية العامة المصرية في الرياض.

عجينة الطعمية المصرية في الخلاط You can cook عجينة الطعمية المصرية في الخلاط using 13 ingredients and 5 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of عجينة الطعمية المصرية في الخلاط

  1. It's of فول مدشوش منقوع ومغسول.
  2. Prepare of كرات.
  3. It's of فلفل أخضر حار أو بارد حسب الرغبه.
  4. You need of بصلة متوسطه.
  5. It's of ثوم.
  6. It's of أوراق بقدونس حبه صغيرين.
  7. It's of ملح.
  8. It's of البهارات:.
  9. You need of كمون.
  10. You need of شطه.
  11. It's of فلفل اسود.
  12. You need of كزبرة ناشفه.
  13. Prepare of ماء.

عجينة الطعمية المصرية في الخلاط instructions

  1. نغسل الفول وننقعه من الليل للصبح ونغسله كويس جداً.
  2. نقطع البصل والثوم والبقدونس والكرات ونخلطهم مع الفول.
  3. نضع شويه في الخلاط وعليهم كوب ماء ونضرب واول ما الخليط ينعم نحطه في مصفاه ونصفيه كويس.
  4. نأخذ الماء اللي نزلت من المصفه ونحطها في الخلاط ونضيف باقي الكميه ونكرر الخطوات السابقه.
  5. نتخلص من الماء الزياده وبعدين نضيف البهارات والملح حسب الرغبه والذوق وبالف هنا.

Comments