- Get link
- X
- Other Apps
- Get link
- X
- Other Apps
شاورما. Shawarma (/ʃəˈwɑːrmə/; Arabic: شاورما) is a dish in Middle Eastern cuisine consisting of meat cut into thin slices, stacked in a cone-like shape, and roasted on a slowly-turning vertical rotisserie or spit. الشاورما نوع من أنواع مأكولات الشرق الأوسط التي تعود جذورها إلى بلاد الشام، والدولة العثمانية، وهي عبارة عن لحم مشوي بطريقة خاصة حيث يشوى اللحم بواسطة الحرارة والأشعاع الناتج من مصدر الحرارة والذي يمكن أن يكون مصدر كهربائي أو غازي أو من الفحم. From Ottoman Turkish چویرمه (çevirme, "spinning, rotating"), from چویرمك (çevirmek, "to turn over"), related to Old Turkic [script needed] (çevür-, "to turn"); compare Greek γύρος (gýros, "gyro", literally "revolving around") and Turkish döner kebap ("shawarma, gyro", literally "turning roast meat"). شاورما الريان. Discover more posts about شاورما. شاورما لحم. عمل شاورما الدجاج شاورما دجاج خالصة. شاورما صدر الدجاج. شاورما دجاج مطبوخ. شاورما مغربية. شاورما امراتية. شاورما اللحم, شاورما فراخ. شاورما قطرية.
Chicken Shawarma (Shawarma Digaag) شاورما الدجاج. You can cook شاورما using 11 ingredients and 5 steps. Here is how you cook that.
Ingredients of شاورما
- You need of صدور دجاج.
- You need of ملح.
- It's of فلفل.
- You need of لبن زبادي.
- It's of توم.
- You need of هيل.
- You need of بهار شاورما.
- You need of ليمون.
- Prepare of كمون.
- Prepare of زيت زيتون.
- You need of بودرة كاري.
شاورما instructions
- بقطع الدجاج شرائح وبضيف المكونات جميعها على الدجاج قبل بيوم ويخلي بالتلاجة.
- بمقلاية تيفال بقلب الدجاج المتبل مع زيت طبيخ أو زبده لحتى يتحمر.
- بجيب الخبز الخاص بالشاورما ودهنو بمايونيز وبضيف شرائح مخلل خيار وبلف الساندويش.
- وبكبسها على مكبس الكهربا.
- يقدم بجانبه مخلل لفت خس خيار زيتون اسود بطاطا وصحتين وعافية.
- Get link
- X
- Other Apps
Comments
Post a Comment