Easiest Way to Prepare Appetizing شاورما

شاورما. Shawarma (/ʃəˈwɑːrmə/; Arabic: شاورما‎) is a dish in Middle Eastern cuisine consisting of meat cut into thin slices, stacked in a cone-like shape, and roasted on a slowly-turning vertical rotisserie or spit. الشاورما نوع من أنواع مأكولات الشرق الأوسط التي تعود جذورها إلى بلاد الشام، والدولة العثمانية، وهي عبارة عن لحم مشوي بطريقة خاصة حيث يشوى اللحم بواسطة الحرارة والأشعاع الناتج من مصدر الحرارة والذي يمكن أن يكون مصدر كهربائي أو غازي أو من الفحم. From Ottoman Turkish چویرمه‎ (çevirme, "spinning, rotating"), from چویرمك‎ (çevirmek, "to turn over"), related to Old Turkic [script needed] (çevür-, "to turn"); compare Greek γύρος (gýros, "gyro", literally "revolving around") and Turkish döner kebap ("shawarma, gyro", literally "turning roast meat"). شاورما الريان. Discover more posts about شاورما. شاورما لحم. عمل شاورما الدجاج شاورما دجاج خالصة. شاورما صدر الدجاج. شاورما دجاج مطبوخ. شاورما مغربية. شاورما امراتية. شاورما اللحم, شاورما فراخ. شاورما قطرية.

شاورما Chicken Shawarma (Shawarma Digaag) شاورما الدجاج. You can cook شاورما using 11 ingredients and 4 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of شاورما

  1. Prepare of صدور دجاج منزوعة العظم.
  2. You need of خبز تورتيلا الكمية حسب العدد.
  3. Prepare of جبن سايل.
  4. Prepare of مايونيز.
  5. You need of طحينيه.
  6. You need of بهارات خاصه ب الشاورما.
  7. You need of ثوم.
  8. It's of خس.
  9. It's of طماطم.
  10. It's of شيبس.
  11. It's of كاتشب.

شاورما step by step

  1. نحضر صدور دجاج مع تبهيره لمده 5 ساعات ونحطها في شوايه لمده نص ساعة..
  2. نجهز الشيبس والخس والطماطم..
  3. نقطع صدور دجاج إلى قطع صغيرة. ندهن خبزه ب جبن والطحينه ونحط عليها خس وشوي دجاج وشيبس وطماطم والمايونيز والكتشب ودغوص ونلف الخبزه ونسكرها بشوي جبنة ونحطها على شوايه الخبز.
  4. نقطعها الى قسمين وهني وعافية.

Comments