Recipe: Appetizing شاورما

شاورما. Shawarma (/ʃəˈwɑːrmə/; Arabic: شاورما‎) is a dish in Middle Eastern cuisine consisting of meat cut into thin slices, stacked in a cone-like shape, and roasted on a slowly-turning vertical rotisserie or spit. الشاورما نوع من أنواع مأكولات الشرق الأوسط التي تعود جذورها إلى بلاد الشام، والدولة العثمانية، وهي عبارة عن لحم مشوي بطريقة خاصة حيث يشوى اللحم بواسطة الحرارة والأشعاع الناتج من مصدر الحرارة والذي يمكن أن يكون مصدر كهربائي أو غازي أو من الفحم. From Ottoman Turkish چویرمه‎ (çevirme, "spinning, rotating"), from چویرمك‎ (çevirmek, "to turn over"), related to Old Turkic [script needed] (çevür-, "to turn"); compare Greek γύρος (gýros, "gyro", literally "revolving around") and Turkish döner kebap ("shawarma, gyro", literally "turning roast meat"). شاورما الريان. Discover more posts about شاورما. شاورما لحم. عمل شاورما الدجاج شاورما دجاج خالصة. شاورما صدر الدجاج. شاورما دجاج مطبوخ. شاورما مغربية. شاورما امراتية. شاورما اللحم, شاورما فراخ. شاورما قطرية.

شاورما Chicken Shawarma (Shawarma Digaag) شاورما الدجاج. You can cook شاورما using 11 ingredients and 6 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of شاورما

  1. It's of صدور دجاج منظفه.
  2. It's of فلفل اسود.
  3. You need of بهارات شاورما.
  4. You need of كاري.
  5. It's of كركم.
  6. You need of ليمونه.
  7. You need of ملح.
  8. You need of كزبرة ناشفة.
  9. You need of بصل.
  10. Prepare of ثومه.
  11. It's of زيت زيتون.

شاورما instructions

  1. بضع جميع البهارات والبصل والثومه بالخلاط.
  2. ثم نضعهم على صدور الدجاج ونتركهم ساعه ياعه ونصف.
  3. نضع صدور الدجاج باسياخ الشوي.
  4. ثم نضعا بكيس شوي وندخله بالفرن لمدة ساعه.
  5. بعد الاستواء نقطعها ونضعها بالخبز مع مايونيز وكاتشب.
  6. .

Comments