How to Cook Perfect شاورما

شاورما. Shawarma (/ʃəˈwɑːrmə/; Arabic: شاورما‎) is a dish in Middle Eastern cuisine consisting of meat cut into thin slices, stacked in a cone-like shape, and roasted on a slowly-turning vertical rotisserie or spit. الشاورما نوع من أنواع مأكولات الشرق الأوسط التي تعود جذورها إلى بلاد الشام، والدولة العثمانية، وهي عبارة عن لحم مشوي بطريقة خاصة حيث يشوى اللحم بواسطة الحرارة والأشعاع الناتج من مصدر الحرارة والذي يمكن أن يكون مصدر كهربائي أو غازي أو من الفحم. From Ottoman Turkish چویرمه‎ (çevirme, "spinning, rotating"), from چویرمك‎ (çevirmek, "to turn over"), related to Old Turkic [script needed] (çevür-, "to turn"); compare Greek γύρος (gýros, "gyro", literally "revolving around") and Turkish döner kebap ("shawarma, gyro", literally "turning roast meat"). شاورما الريان. Discover more posts about شاورما. شاورما لحم. عمل شاورما الدجاج شاورما دجاج خالصة. شاورما صدر الدجاج. شاورما دجاج مطبوخ. شاورما مغربية. شاورما امراتية. شاورما اللحم, شاورما فراخ. شاورما قطرية.

شاورما Chicken Shawarma (Shawarma Digaag) شاورما الدجاج. You can have شاورما using 17 ingredients and 3 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of شاورما

  1. Prepare of سفاين دجاج.
  2. Prepare of كمون.
  3. Prepare of كاري.
  4. You need of بودرة توم.
  5. Prepare of عصفر.
  6. It's of بهار مشكل.
  7. You need of بابريكا.
  8. It's of ماجي بودرة.
  9. Prepare of بهار شاورما.
  10. You need of ملح حسب الرغبة.
  11. Prepare of كيجن.
  12. Prepare of عصير نص ليمونة + ليمونة مقطعة صغير بقشرها.
  13. You need of بصل مقطع صغير.
  14. You need of دبس بندورة.
  15. Prepare of ميونيز.
  16. It's of لبن زبادي.
  17. You need of خل ابيض.

شاورما step by step

  1. ننقع الجاج في التتبيلة ٤ ساعات او لتاني يوم.
  2. تاني يوم بنحط ملعقتين سمنة او زيت بالقلاية + شرايح بصل وبنحط الجاج المتبل وملح وفلفل اسود ويقلب ليستوي.
  3. يوضع في ساندويشات مع السلطات.

Comments