How to Cook Delicious شاورما

شاورما. Shawarma (/ʃəˈwɑːrmə/; Arabic: شاورما‎) is a dish in Middle Eastern cuisine consisting of meat cut into thin slices, stacked in a cone-like shape, and roasted on a slowly-turning vertical rotisserie or spit. الشاورما نوع من أنواع مأكولات الشرق الأوسط التي تعود جذورها إلى بلاد الشام، والدولة العثمانية، وهي عبارة عن لحم مشوي بطريقة خاصة حيث يشوى اللحم بواسطة الحرارة والأشعاع الناتج من مصدر الحرارة والذي يمكن أن يكون مصدر كهربائي أو غازي أو من الفحم. From Ottoman Turkish چویرمه‎ (çevirme, "spinning, rotating"), from چویرمك‎ (çevirmek, "to turn over"), related to Old Turkic [script needed] (çevür-, "to turn"); compare Greek γύρος (gýros, "gyro", literally "revolving around") and Turkish döner kebap ("shawarma, gyro", literally "turning roast meat"). شاورما الريان. Discover more posts about شاورما. شاورما لحم. عمل شاورما الدجاج شاورما دجاج خالصة. شاورما صدر الدجاج. شاورما دجاج مطبوخ. شاورما مغربية. شاورما امراتية. شاورما اللحم, شاورما فراخ. شاورما قطرية.

شاورما Chicken Shawarma (Shawarma Digaag) شاورما الدجاج. You can cook شاورما using 16 ingredients and 2 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of شاورما

  1. You need of صدور دجاج مقطعة شرائح رفيعة.
  2. Prepare of هال حب مقدار.
  3. Prepare of دبس بندورة.
  4. You need of دبس فليفلة.
  5. It's of القليل من الخردل.
  6. It's of كاري.
  7. You need of فلفل اسود.
  8. You need of القليل من الفليفلة الحمراء الناعمة.
  9. It's of القليل من الخل.
  10. It's of القليل من اللبن.
  11. It's of عصير ليمون حامض ليمونة.
  12. You need of قشور ليمون حامض.
  13. You need of زيت نباتي.
  14. It's of زيت زيتون.
  15. You need of ثوم مدقوق.
  16. Prepare of القليل من الكزبرة اليابسة.

شاورما step by step

  1. تخلط جميع المقادير وننقع الدجاج فيها لمدة ساعتين ونضعها في البراد.
  2. نقوم بوضع المكونات في مقلاة تيفال على النار حتى تنشف الماء التي تكون فيها وصحة وهنا.

Comments