Easiest Way to Make Yummy الطعمية المصري او الفلافل

الطعمية المصري او الفلافل. National Bank of Egypt البنك الأهلي المصري.

الطعمية المصري او الفلافل You can have الطعمية المصري او الفلافل using 7 ingredients and 4 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of الطعمية المصري او الفلافل

  1. You need 2 كوب of فول مدشوش منقوع 5 ساعات.
  2. It's of شبت بقدونس كزبره.
  3. You need of بصله متوسطه.
  4. It's 3 فصوص of ثوم كبيره.
  5. It's 1/2 حزمه of كرات او بصل اخضر إذا لم يوجد كرات.
  6. Prepare 1/2 معلقه صغيره of كزبرة ناشفه.
  7. Prepare of ملح.

الطعمية المصري او الفلافل step by step

  1. في الكبه او الخلاط نضع الخضره والبصل والثوم والكرات و تضرب جيداً إلى ان تصير ناعمه جداً.
  2. ثم نخرج الخضره ونضع الفول المصفى ويضرب جيداً ليصير ناعم ولو احتاج لقليل من الماء علشان الكبه تشتغل بم نرجع نضع الخضره المفرومة مره تانيه ونخلط ليمتزج الخليط وخلاص كده بنكون خلصنا عجينه.
  3. ممكن نخزنها في الفريزر في اكياس ثلاجة ونستخدمها بعدين.
  4. ملاحظه عند قلى الفلافل نضع عليها ملح وكمون وكزبره ناشفه و1/2 ملعقة بيكربونات الصوديوم وان كانت العجينة طريه نضيف ملعقة صغيرة دقيق وتقلى وبألف هنا.

Comments