How to Prepare Tasty تبوله باذنجان

تبوله باذنجان. Translations in context of "باذنجان" in Arabic-English from Reverso Context: وأنا يحدث لديها باذنجان هاجس غريب. بَاتِنْجَان‎ (bātinjān), بَتِنْجَان‎ (batinjān), بِدِنْجَان‎ (bidinjān). From Persian بادنگان‎ (bâdengân), باتنگان‎ (bâtengân). بَاذِنْجَان • (bāḏinjān) m. (collective) eggplant, aubergine.

تبوله باذنجان You can have تبوله باذنجان using 9 ingredients and 3 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of تبوله باذنجان

  1. It's of باذنجان متوسطه.
  2. You need of بقدونس مفروم.
  3. It's of نعناع مفرومه.
  4. You need of خياره.
  5. It's of برغل.
  6. Prepare of ليمونه.
  7. You need of دبس رمان.
  8. You need of ملح.
  9. It's of فلفل اسود.

تبوله باذنجان instructions

  1. اول شي ننقع البرغل بالليمونه ونخليها على جنب.
  2. نقطع الباذنجان مكعبات صغيرة ونحطها عالصاج ونرش زيت زيتون ونقلبها لحد ما تتحمر على نار هادئه.
  3. في زبديه نحط البقدونس والنعناع والخياره مقطعة مكعبات صغيرة والباذنجان والبرغل ودبس الرمان وملح ورشه فلفل وبالعافيه عليكم ❤️.

Comments